UDIT SBK/KSB

Search

Svjetski dan bubrega obilježen u OŠ Bila u Staroj Biloj

Po planu i programu Udruge dijaliziranih i transplantiranih SBK/KSB, danas smo u OŠ Bila u Vitezu održali edukativno predavanje na temu :

ZDRAV STIL ŽIVOTA ZA ZDRAVE BUBREGE

Sažeto ali vrlo jasno predavnje je slušalo više od 110 djece 2. 3. i 4. razreda kao i djelatnici škole na čelu sa ravnateljem. Bazirali smo se isključivo na funkciju bubrega te kako iste očuvati zdravima sa posebnim naglaskom na zdravu prehranu i bavljenje sportom.

Jako smo zadovoljni realiziranom akcijom jer su djeca upijala svaku izgovorenu riječ a poslije predavnja ima li su bezbroj pitanja na koja smo im odgovarali. Sve u svemu uspješno obavljeno ono što je planirano.
Da bi to tako ispalo želimo da se zahvalimo ravnatelju škole g.Vinku Bošnjaku, g. Anita Štrbac te pedagogici škole koji su bili dobri domaćini a koji su se potrudili da sve bude u najboljem redu.

Hvala dragom kolegi planinaru Jozi Grebenaru i mojoj kolegici iz Upravnog odbora Ružici Nevjestić za pomoć oko organizacije ovog događaja.

Više objava

Novosti

Obilježavanje Europskog dana darivanja organa

I ako se na temelju Vijeća Europe, Europski dan darivanja organa i zahvale donorima obilježava druge subote u mjesecu Listopadu/Oktobru, zapravo se ovaj dan obilježava

Novosti

Ekipa iz BiH osvojila dvije bronce u Oxfordu

Već prvi dan natjecanja na 11. Europskim sportskim igrama transplantiranih i dijaliziranih u Engleskom Oxfordu mala ekipa koja predstavlja našu zemlju na ovom predivnim prijateljskim