UDIT SBK/KSB

Search

Održana 9. Izvještajna Skupština Udruženja/Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBK/KSB

Dana 25.05.2022 godine u caffe pizzeriji “Milano” u Novom Travnku održana izvještajna Skupština UDiT SBK/KSB, kojom je predsjedavao g. Amar Seferović.

Nakon usvojenog dnevnog reda predsjednik Udruge g.Tomislav Žuljević podnio je izvješće o radu za 2021. financijsko izvješće za prošlu godinu i plan rada i aktivnosti za ovu 2022.

Pored redovitih aktivnosti i događaja koje ova udruga godinama organizira a to su obilježavanje Svjetskog dana bubrega, Europskog dana darivanja organa, tredicionalni planinarski pohod-Memorijla “Darijan Šarac”, utrka “Vitez trči za svjetski dan bubrega”, ove godine su planirane i druge razne akcije posebno kada je u pitanju promocija donacije i trasnplantacije organa. I dalje ostajemo u kontaktu sa pacijentima u dijaliznim centrima kako bi imali informacije iz prve ruke o stanju i eventualnim problemima na koje Udruga mora i treba reagirati.

Ove godine obilježavamo i jedna jubilej a to je 10 godina od osnivanja UDiT SBK/KSB . To se svakako mora adekvatno obilježiti. Pratimo i radove na novoj dijalizi u Travniku te se nadamo da će sve biti završeno do kraja godine.

Svi prisutni na skupštini su dobili na poklon reklamne majice a većina ih je uplatila članarinu za 2022.

Nakon službenog dijela druženje je nastavljeno uz razgovore i prigodnu zakusku.

#uditsbkksb#skupstinauditsbkksb

Više objava

Novosti

Obilježavanje Europskog dana darivanja organa

I ako se na temelju Vijeća Europe, Europski dan darivanja organa i zahvale donorima obilježava druge subote u mjesecu Listopadu/Oktobru, zapravo se ovaj dan obilježava

Novosti

Ekipa iz BiH osvojila dvije bronce u Oxfordu

Već prvi dan natjecanja na 11. Europskim sportskim igrama transplantiranih i dijaliziranih u Engleskom Oxfordu mala ekipa koja predstavlja našu zemlju na ovom predivnim prijateljskim