UDIT SBK/KSB

Search

IZVJEŠTAJNO-IZBORNASKUPŠTINA UDiT SBK/KSB 05.03.2021 god.

U Novom Travniku dana 05.03.2021 god, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, održana Izvještajno-Izborna Skupština naše Udruge.

Prvi dio bio je izvještajni, a predsjednik UO podnio je Izvešće o radu za period 2016.-2020. te financijsko izvješće za 2019. i 2020.

Skupština je usvojila i određene Statutarne promjene koje će doprinijeti boljiem funkcioniranju Udruge.

Nakon izvještajnog dijela pristupilo se izbornom.

Skupština je prije izbora novih, razriješila dosadašnjeg predsjednika i dopresjednika Skupštine i dosadašnje članove UO. Pristupilo se izbor novog predsejdnika i dopresjednika Skupštine, i članova UO. Predloženo je, a Skupština je jednoglasno usvojila, da novi predsjednik Skupštine bude Amar Seferović inače dijalzni pacijent, a dopredsjednik Dejan Plavčić donor bubrega.

Skupštini je predloženo i 9 novih članova UO što je jednoglasno usvojeno. Za predsjednika UO je izabran novi /stari predsjednik Tomislav Žuljević transplantirani pacijent, a za dopredsjednicu UO Udruge izabrana je Amela Ćizmić dijalizni pacijent.

Novi predsjednim UO, predstavio je plan i program rada za 2021. koji je Skupština usvojila.

Na Skupštini smo imali i goste iz #HpdVitez te smo iskoristili prigodu da im dodjelimo zahvalnicu za 9 godina suradnje i potpore u našem radu. Zahvalnice u ime Crvenog krža BiH, F BiH i SBK, primio g.Marijan Lovrinović. Zahvalnice smo pripremili i za ostale donatore i sponzore a iste ćemo uručiti u narednim danima. Hvala svima koji su došli i svojim dolaskom dali na značaju i same Skupštime i naše Udruge.

#UDiTSBKKSB#dijaliza#transplantacija

Više objava

Novosti

Obilježavanje Europskog dana darivanja organa

I ako se na temelju Vijeća Europe, Europski dan darivanja organa i zahvale donorima obilježava druge subote u mjesecu Listopadu/Oktobru, zapravo se ovaj dan obilježava

Novosti

Ekipa iz BiH osvojila dvije bronce u Oxfordu

Već prvi dan natjecanja na 11. Europskim sportskim igrama transplantiranih i dijaliziranih u Engleskom Oxfordu mala ekipa koja predstavlja našu zemlju na ovom predivnim prijateljskim