UDIT SBK/KSB

Search

ODRŽANA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UDiT SBK/KSB U NOVOM TRAVNIKU

U ugostiteljskom objektu “Milano” u Novom Travniku održana je redovita Izvještajna Skupština naše Udruge (UDiT SBK/KSB). Skupštinom je predsjedavao potpredsjednik udruge Anto Krezić, a izvješće o radu i financijsko izvješće te plan rada za 2017 godinu podnio je predsjednik g-din.Tomislav Žuljević.
Sva izvješća kao i plan i program rada su jednoglasno usvojeni. Na prijedlog UO UDiT SBK/KSB dužnosti člana Upravnog odbora razriješen je g-din. Adnan Helja, a u Upravni odbor je kooptirana g-đa. Amela Čizmić. Skupštinu smo završili prigodnom zakuskom.

Hvala svima na dolasku, a posebno našim gostima, ljekarima iz KB Zenica i našim prijateljima iz Udruženja dijaliziranih i transplatiranih kantona Sarajevo.

Više objava

Novosti

Obilježavanje Europskog dana darivanja organa

I ako se na temelju Vijeća Europe, Europski dan darivanja organa i zahvale donorima obilježava druge subote u mjesecu Listopadu/Oktobru, zapravo se ovaj dan obilježava

Novosti

Ekipa iz BiH osvojila dvije bronce u Oxfordu

Već prvi dan natjecanja na 11. Europskim sportskim igrama transplantiranih i dijaliziranih u Engleskom Oxfordu mala ekipa koja predstavlja našu zemlju na ovom predivnim prijateljskim