UDIT SBK/KSB

Search

Ekipa iz BiH osvojila dvije bronce u Oxfordu

Već prvi dan natjecanja na 11. Europskim sportskim igrama transplantiranih i dijaliziranih u Engleskom Oxfordu mala ekipa koja predstavlja našu zemlju na ovom predivnim prijateljskim susretima, osvojila dvije brončane medalje i tako već sada opravdala očekivanja naših sponzora, naših obitelji i transplantiranih i dijaliziranih prijatelja iz BiH.
U pikadu je uvijek velika konkurencija. Tu se prijavi najveći broj sudionika.

Ipak i pored jakih domaćina Engleza, brojnih Mađara, upornih Nijemaca, neugodnih Kazahstanaca i drugih, BiH je uspjela doći do brončanih medalja što nas jako raduje.
Danas je na programu Mini maraton, utrka na 5 km, u koji BiH ima svog predstavnika, a to je Tomislav Žuljevic.

U srijedu su petanke (boćanje) gdje pored Tomislava nastupa i naša druga predstavnica Marijana Lovrinović Furundžija.
Iako nisu obećali medalje, naši predstavnici su poručili kako će dati sve od sebe da postignu što bolje rezultate i na najbolji mogući način promovirati našu zemlju u Engleskoj gdje na igrama sudjeluje 25 Europskih država.

Više objava

Novosti

Obilježavanje Europskog dana darivanja organa

I ako se na temelju Vijeća Europe, Europski dan darivanja organa i zahvale donorima obilježava druge subote u mjesecu Listopadu/Oktobru, zapravo se ovaj dan obilježava

Novosti

Ekipa iz BiH osvojila dvije bronce u Oxfordu

Već prvi dan natjecanja na 11. Europskim sportskim igrama transplantiranih i dijaliziranih u Engleskom Oxfordu mala ekipa koja predstavlja našu zemlju na ovom predivnim prijateljskim